SUPER MAX

Er barnearbeidet for barn mellom 0-12 år. Disse samligene er oppe i 2. etasje søndag mellom 12:30-13:30. Foruten sang og musikk, er det kreativ andakt (gjerne med drama) og hobbyaktivitet/lek etterpå. Her kan du også være med å vinne fine premier, for alle som kommer får et nummer de kan vinne på.

Kjekt å sjå alle som kom i dag på SuperMax. 💞
Neste Søndag blir det ikkje vanlig supermax. Då blir alle ilag nere på møte, å så ska me spisa middag ilag. Det blir servert Asiatisk middag😍 Håpa monge store og små komme på Storsamlingen på Søndag om ei uka. Me glede oss.
... MerMindre

Skrevet: 1 uke siden

Husk OneStep på fredag 🎄 dette blir siste onestep før jul, 30.11 går ut da vi deltar på julegrantenning med bygda vår ☺️ ... MerMindre

Skrevet: 2 dager siden

Vis på Facebook

ONE STEP

One Step er for barn mellom 9-12 år fra Veavågen, og vi samles i partallsuker fredag 17.30-19.00.
Her har vi først en møtedel, og deretter har vi kafe og diverse aktiviteter.

TENTRO

Tentro er et konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge, som er åpent for alle.

Tentro er en konfirmasjonsundervisning, som du kan velge i stedet for å konfirmere deg borgerlig eller i menigheter og kirker med annet konsept. Opplegget bygger på den kristne lære og har denne som rammeverk, i likhet med andre kristne menigheter og kirkens undervisning. Men er likevel et annerledes opplegg når det gjelder former og læringsmetoder.

Å velge tentro som din konfirmasjonsundervisning innebærer ingen forpliktelse til det miljøet som arrangerer i ditt nærområde, eller til den menigheten du kommer i kontakt med. Det er heller ikke et krav om å være døpt eller å la seg døpe i den forbindelse. Opplegget har en tydelig kristen profil, og det vil være kristne ledere fra frikirkene på Karmøy som står ansvarlige, men du er hjertelig velkommen til et år med tentro selv om du ikke tilhører en kristen sammenheng selv.

HVA KOSTER DET?

500 kr pr semester= 1000kr. Dette inkluderer de to turene, bibel, og snacks etter samlingene.

KLIPPEN UNGDOM

På Klippen har vi mange aktiviteter for ungdom. Hver fredag har vi ungdomsmøte kl. 20:00 fra 8. klasse og oppover. Da starter vi med møte, og etter møtet går vi alle opp på ungdomsrommet hvor det blir kiosksalg, kanskje en lek eller aktivitet, og vi har det sosialt og moro.

Første fredagen i måneden er det åpent for alle fra 7. klasse og oppover, og vi samles kl 19:00. Da går vi ut og finner på forskjellige aktiviteter som f.eks. paintball, storhallen, volleyball, bilrebus, o.l. Følg med på instagram og facebook.

Vi har også flere bibelgrupper. Er du interessert i å bli med på dette, ta kontakt med Henriette Eriksen eller Marius Jakobsen.

På fredag kjører vi på med nytt ungdomsmøte!🙌🏽 Aleksander Brobak kommer å taler! Han er fra Stjørdal, men bor i Skudenes!🌟 Tell ned dagene!😉 ... MerMindre

Skrevet: 1 dag siden

Vis på Facebook

VI OVER 60

Klippen Vedavågen er en menighet for alle generasjoner. Vi over 60 er et arbeid som retter seg mot folk i sin aller, aller beste alder – over 60 år. Regelmessig er det samlinger på lørdager fra klokken 18.00 – 21.00. Foruten herlig middagsservering og gode, runde kaker – er det lagt vekt på mye sang og musikk. Hver gang er det besøk fra noen utenfra, som synger, eller forteller om spennende misjonsarbeid eller noe annet spennende og selvsagt: Sier noe godt om Jesus.

Disse samlingene tar rett og slett helt av, og det blir stadig flere. Opp til 160 «over-60-åringer» samles på Klippen.

Fantastisk! Her er det de over 60 som selv styrer ståket, alt fra matlaging til møteledelse – og det er et eget husorkester med sangere som leder an i de gode, gamle sangene.