Begynner du i 9.klasse til høsten? Da bør du vurdere tentro som ditt konfirmasjonsopplegg!

I løpet av året på tentro vil du:

Oppleve nye vennskap, ledere som bryr seg, spennende undervisning, turer og mye gøy!

Oppdage nye ting som deg selv, om kristen tro, om livet og om verden! Få sjansen til å koble deg på et oppdrag. Du er unik og ditt liv er en viktig del av en større plan!

HVA ER TENTRO?

Tentro er et konfirmasjonsopplegg fra firikirkene i Norge, som er åpent for alle. Opplegget har en tydelig kristen profil, med trygge kristne ledere. Om du tror litt, mye eller ingenting, er du hjertelig velkommen til å gå på Tentro.

 

HVA LÆRER MAN?

Som ung opplever man mye endringer og det finnes et utrolig press når det gjelser utseende, prestasjoner på skolen, i idrett osv. Vi ønsker at Tentro skal være et fristed. Vi har tro på å knytte liv og lære sammen og gjøre troen på Jesus relevant for livene som leves.

"Lær den unge den veien han skal gå, så forlater han den ikke når han blir gammel." Ordsp 22,6

NÅR? HVOR? HVORDAN?

Tentro gjennomføres på et skoleår med samlinger annenhver onsdag kl.17:00-18:30. Her har vi blant annet litt snacks, konkurranser, andakt og smågrupper. Konfirmantene deltar også på et presentasjonsmøte i menigheten. I løpet av året reiser vi på to turer. Dette pleier alltid å være et høydepunkt.

INFOMØTE 

Hver vår arrangere vi uforpliktende infomøte for konfirmanter og foreldre. Tidspunkt for neste år kommer. Følg gjerne med på facebooksiden til Klippen.

PRIS

Tentro koster bare 500 kr per semester. Dette inkluderer lunsj på samlingene, Bibel og to turer.

KONTAKT

Klippen Vea, David Kro, 468 61 860

 

 

 

Påmelding til konfirmantarbeidet på Klippen 2024/2025

Her kan du melde ungdommen din på konfirmasjonsopplegget til Klippen 2024/2025. 
 Powered by Cornerstone